Werkveldbijeenkomst economisch administratief met thema Hospitality & De jeugd van tegenwoordig

09 oktober 2019 Nieuws

Uitnodigende gastsprekers, een fijne locatie, enthousiaste collega’s en de aanwezigheid van circa 30 externe relaties, maakten het werkvelddiner van de economisch administratieve opleidingen op maandag 7 oktober tot een groot succes. Het werkvelddiner is een evenement om de praktijk ‘uit het werkveld’ te vergelijken en samen te brengen met ons onderwijs en de inhoud hiervan. In hoeverre sluiten onze opleidingen echt aan op de praktijk? Wat zien bedrijven graag terug in het onderwijs en wat missen zij nog? Wat kunnen wij over en weer voor elkaar betekenen? Naast het ontmoeten van elkaar en het uitwisselen van allerlei informatie, werd er aan de hand van een thema input gevraagd van de bedrijven. Dit jaar was het thema Hospitality & ‘de jeugd van tegenwoordig’ Hiervoor was Frans Heerink van Rightstyle uitgenodigd om samen met de gasten en collega’s hierover in gesprek te gaan.

De input van de aanwezige gasten leverde interessante, inspirerende en goede gesprekken op. Alle informatie wordt meegenomen en gebruikt voor de verdere ontwikkeling van het curriculum van de opleidingen.

Wat ons en onze leerlingen bezighoudt