Stagemarkt Hotel- & Facility Management en Travel, Leisure & Hospitality een succes

12 november 2019 Nieuws
Op dinsdag 12 november organiseerden studenten van de opleiding Facilitair Leidinggevende een stagemarkt op het Deltion College. Deze stagemarkt was bestemd voor alle studenten met ouders van de opleidingen Hotel- & Facility Management en Travel, Leisure & Hospitality. Meer dan 80 bedrijven hebben zich hier kunnen presenteren.

Voorafgaand aan de markt werd er een brainstormsessie met het bedrijfsleven, onder leiding van Viola Mulder, gehouden. Tijdens het eerste gedeelte van de brainstorm sloten studenten uit Generatie Y (de millennials) en Generatie Z aan om met het bedrijfsleven te praten over hun wensen, behoeften en ambities voor een stage en een (toekomstige) baan. Tijdens het tweede gedeelte stond het hybride onderwijs centraal.Stagefestival 
In de eerste week van maart (datum volgt nog) organiseren de Horeca Vakopleidingen en Hotel & Facility Management het Stagefestival. Dit stagefestival is specifiek gericht op het regionale midden- en kleinbedrijf om zich als bedrijf te presenteren aan onze studenten. Wil je hierover meer informatie ontvangen of wil je hieraan deelnemen? Stuur dan een mail naar vmulder@deltion.nl.

Wat ons en onze leerlingen bezighoudt