Deltion College versterkt connectie met IT-werkveld

22 november 2019 Nieuws

Zwolle: dé IT-hoofdstad van Nederland. Dat is de ambitie van Zwolle IT City waar het Deltion College graag een belangrijke bijdrage aan levert. Maar hoe word je dat? Niet alleen met een aantrekkelijk woon- en werkklimaat. Hier heb je ook topopleidingen voor nodig, die naadloos aansluiten bij de markt. Wij zijn dan ook blij dat wij Zwolle IT City vanaf heden onze samenwerkingspartner mogen noemen.  
 
Een directe lijn met de praktijk
Het Deltion College biedt een brede keuze aan kwalitatieve ICT-opleidingen; van software developer tot security expert (niveau 4). Met Zwolle IT City als partner, creëren we een directe connectie met het regionale IT-bedrijfsleven. “Een goede lijn met de praktijk is heel belangrijk”, vertelt Gert Wagenvoort opleidingsmanager ICT van het Deltion College. “Er zijn veel initiatieven in de regio, maar Zwolle IT City is het eerste collectief van IT-bedrijven.” 
 
Een goede voorbereiding 
De samenwerking levert het Deltion College niet alleen geschikte stages en werkplekken, maar ook rechtstreekse feedback uit het werkveld, op. “Deze samenwerking biedt ons een check op ons curriculum en maakt het mogelijk om in te spelen op regionale trends. Als we zien dat bepaalde ICT-componenten veel terugkomen, dan kunnen we ons curriculum daarop aanpassen”, aldus Bijsterbosch, accountmanager Design, Media &ICT. Een groot voordeel voor de ICT-studenten.
 
Meer weten over onze ICT opleidingen?
Kijk dan op: https://www.deltion.nl/opleidingen-en-cursussen/ict

Wat ons en onze leerlingen bezighoudt