Online open avond 13 november

13 november 2020 Bekijk alle opleidingen

Breng jij een online bezoek aan onze campus? En ga je mee op ontdekkingsreis door Deltion? Bezoek dan onze online open avond op vrijdag 13 november!
Tijdens deze avond kun je;

  • voorlichtingsfilms bekijken over verschillende interessegebieden,
  • live voorlichtingen bijwonen van onze opleidingen,
  • vragen stellen aan studenten van verschillende opleidingen,
  • vragen stellen via de livechat van het Studenten SuccesCentrum, 
  • en onze campus ontdekken!
En dat allemaal bij jou thuis, gewoon vanaf de bank.

 
Dus heb jij nog geen studiekeuze gemaakt? Of wil je van havo naar het mbo? Meld je dan snel aan! 

Webinars
Ga jij volgend schooljaar naar het mbo en moet jij dit jaar een studiekeuze maken? Ben jij benieuwd wat je kunt verwachten op het mbo? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een studiekeuze? Volg dan een van onze webinars! Je volgt online een live presentatie van een van onze loopbaanadviseurs. Via de livechat kun je al jouw vragen stellen. De webinars vinden plaats in de dagen voorafgaand aan onze online open avond. Meer weten? Lees de onderwerpen van de webinars hier en meld je aan!

Volwassenonderwijs
Tijdens de online open avond adviseren we volwassenen ook graag over de mogelijkheid omtrent bij- en omscholing. 

Qua werk is het in deze coronaperiode misschien wel voor jou de tijd van reflectie en bezinning. Zit ik nog wel op de juiste plek? Doe ik wat ik echt graag wil of ga ik me misschien oriënteren op of ontwikkelen in andere carrièremogelijkheden?

Zoek je een sparringpartner om hier samen (op afstand) over in gesprek te gaan? Meld je dan voor onze online open avond en ga in gesprek met één van onze loopbaanadviseurs.