Open avond

23 juni 2023
Wil jij ontdekken welke mbo-opleiding bij jou past? Bezoek dan onze open avond op vrijdag 23 juni. Kom sfeerproeven en ga in gesprek met onze studenten en leraren. Ze vertellen je alles over het maken van een studiekeuze én onze opleidingen. 

Workshop 'Hoe maak je een studiekeuze'
Het maken van een studiekeuze is best lastig. Er is zoveel te kiezen. En waar moet je beginnen? Daarom biedt ons Studenten SuccesCentrum tijdens de open avond de workshop ‘Hoe maak je een studiekeuze’ aan. We geven jou dan handvatten en tips die jou helpen een opleiding te kiezen. We leggen uit welke stappen je kunt zetten om tot een keuze te komen. Ook schenken we aandacht aan jouw sterke punten. 

De locatie en tijden van deze workshop volgen later. 

Ben jij toe aan een carrièreswitch?
Doorgroeien in jouw huidige werk? Vragen over inburgering, subsidies, regelingen, cursussen of trainingen? Of wil je graag een vrijblijvend gesprek met een loopbaanadvies? Onze open dagen en avonden zijn ook voor volwassenen!

Dus wees welkom en ga in gesprek met onze loopbaanadviseurs voor een vrijblijvend studiekeuzeadvies. Je kunt ze tijdens de open avond vinden bij de informatiestand op het Sweelinckplein in campus Oost!