Leerbanenmarkt Praktijkleren voor werkenden en werkzoekenden in regio Zwolle

30 mei 2022
Op maandag 30 mei wordt van 16.00 uur tot 18.00 uur een leerbanenmarkt voor werkenden en werkzoekenden uit regio Zwolle georganiseerd bij het Zone.college. De markt is vooral interessant voor iedereen die zich door middel van praktijkleren wil kwalificeren, door bijvoorbeeld een deel van een mbo-opleiding te volgen voor een erkend mbo-certificaat of een praktijkverklaring.

Bij de leerbanenmarkt kun je in gesprek gaan met werkgevers die plekken voor praktijkleren aanbieden. Daarnaast zal de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) een korte presentatie geven over praktijkleren. Ook zal iemand geïnterviewd worden die door middel van praktijkleren een kwalificatie behaald heeft.

Wil je graag meer informatie ontvangen over praktijkleren en de verschillende praktijkroutes? En wil je graag kennismaken met bedrijven die werkplekken beschikbaar stellen voor praktijkleren? Meld je dan aan voor de leerbanenmarkt! Dat kan door dit formulier in te vullen.

De leerbanenmarkt wordt georganiseerd vanuit het samenwerkingsverband tussen RegioOpleiders, Groei Vooruit Regio Zwolle, Leerwerkloket Regio Zwolle , Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en onderwijsinstellingen Landstede MBO, Zone.college en Deltion College.