background

Deltion helpt organisaties groeien

Mensen, organisaties, de arbeidsmarkt en de maatschappij zijn voortdurend in beweging. Het is belangrijk dat u als bedrijf op de hoogte bent van de ontwikkelingen in uw vakgebied en blijft nadenken over welke vaardigheden en kennis uw organisatie nodig heeft. Bij Deltion helpen we u graag bij het opstellen van uw bedrijfsvisie op scholing en opleiding en het samenstellen van opleidingstrajecten voor uw werknemers.

Dit doen wij volgens het principe ‘een leven lang ontwikkelen’. We bieden opleidingsmogelijkheden om specialismen te vergroten (verdiepen), te scholen op andere vakgebieden (verbreden) en om te scholen naar andere specialismes (veranderen). We zijn veelgevraagd partner in diverse opleidingsvraagstukken. Zo verzorgen wij al jarenlang opleidingen voor o.a. Jumbo Supermarkten, Scania Nederland, woonzorgcentrum IJsselheem en stichting Driezorg.

Opleidingsoverzicht

Wilt u meer informatie over een specifieke cursus of opleiding? Kijkt u dan eens in ons opleidingsoverzicht.

EVC

Heeft u werknemers die meer praktijkervaring hebben opgedaan dan hun diploma’s aangeven en zou u deze ervaring willen verzilveren? Lees dan over de mogelijkheden rond het Erkennen van Verworven Competenties en wat Deltion als erkend EVC-aanbieder voor u kan betekenen.

Stages en leerwerkplekken

Wilt u meer weten over stages in het mbo, zoekt u een stagiair of heeft een leerwerkplek? Lees dan de pagina met alle informatie over stages en leerwerkplekken.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek met één van onze accountmanagers, neem dan contact op met Deltion Business via 038-8503150 of [email protected].