background

agenda

02-12-2018

30 november & 1 december: Open Dagen

Op vrijdag 30 november van 14.00 – 20.30 uur en zaterdag 1 december van 10.00 – 14.00 uur opent het Deltion College zijn deuren voor jongeren en volwassenen die op zoek zijn naar een opleiding, cursus of training op mbo-niveau.

Voorlichting
Studenten, leraren en bedrijven geven informatie over opleidingen en beroepen die aansluiten op mbo-opleidingen. Ook het Studenten SuccesCentrum (SSC) is geopend. Het SSC is het loket binnen het Deltion College voor persoonlijke begeleiding, voorlichting en informatie over bijvoorbeeld (studie)financiering, buitenlandstages en hulp bij dyslexie.

Bij- en omscholing voor volwassenen
Deltion is er niet alleen voor jongeren, maar ook voor volwassenen die zich willen laten om- of bijscholen. Tijdens de Open Dagen is er een ‘ontmoetingscafé’ ingericht, waar volwassenen informatie kunnen krijgen. Ook is het mogelijk om online in te schrijven op een persoonlijk opleidingsadvies.

Alles onder één dak
Alle opleidingen worden gegeven op één locatie. De school bestaat uit verschillende gebouwen die met elkaar zijn verbonden door een overdekte ‘boulevard’. Iedere vakrichting heeft een eigen gebouw met een praktijkomgeving. Zo heeft de vakrichting Horeca keukens, een restaurant en een Grand Café, die volledig worden gerund door studenten. En de vakrichting Motorvoertuigentechniek heeft werkplaatsen waar studenten aan echte auto’s sleutelen. Tijdens de Open Dagen zijn alle praktijkruimtes en leerbedrijven geopend.

Tweetalige opleidingen
Deltion biedt een internationaal programma aan voor studenten die een kijkje over de grens willen nemen. Dit programma bestaat uit tweetalige opleidingen, buitenlandse stages, studiereizen, uitwisselingen en de mogelijkheid om extra certificaten te behalen, zoals Goethe en Cambridge. Er kan gekozen worden uit tweetalige opleidingen in de richtingen optiek, horeca, marketing & communicatie, handel, toerisme, luchtvaartdienstverlening, uiterlijke verzorging en autotechniek.


Meer weten en aanmelden, klik hier.