background

agenda

28-11-2017

27 november Informatieavond

Maandag 27 november van 18.00 tot 20.30 uur organiseert Deltion een informatieavond. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.deltion.nl/newsroom/informatieavond.

Informatieavond
Tijdens de informatievond zijn de praktijklokalen geopend. Daarnaast zijn er per opleidingsrichting leraren aanwezig die je meer kunnen vertellen over de opleidingen en bijbehorende beroepen. Wil je met studenten spreken? En nog meer sfeer proeven? Kom dan naar de Open Dagen op 19 en 20 januari 2018.

Mbo-opleidingen
Deltion biedt mbo-opleidingen aan in de richtingen Zorg & Welzijn, Horeca, Reizen & Dienstverlening, Economie & Commercie, Sport & Veiligheid, Bouwen & Wonen, Techniek & ICT, Creatief en Voertuigentechniek, Transport & Logistiek. Kijk voor het volledige overzicht op www.deltion.nl.

Volwassenonderwijs
Deltion is er niet alleen voor jongeren, maar ook voor volwassenen die zich willen laten om- of bijscholen. Tijdens de informatieavond kunnen bezoekers bij het volwassenenloket informatie krijgen over cursussen, trainingen en opleidingen. Kijk voor een overzicht van de opleidingen, cursussen en trainingen op www.deltion.nl.