background

agenda

11-09-2017

11 september Informatieavond

Op maandag 11 september van 18.00 tot 20.30 uur organiseert Deltion een informatieavond. Alle opleidingsteams zijn deze avond aanwezig om voorlichting te geven.

Voorlichtingen
De voorlichtingen vinden plaats op het Sweelinckplein in ons hoofdgebouw. Per opleidingsrichting vind je een stand. Daarnaast kun je bij de balie volwassenonderwijs terecht voor cursussen en trainingen en trajecten op maat. Deltion biedt opleidingen aan in de richtingen:

- Welzijn & Gezondheid
- Horeca, Reizen & Dienstverlening
- Economie & Ondernemen
- Sport, Opvoeding & Maatschappij
- Veiligheid
- Techniek & Gebouwde Omgeving
- Design, Media & ICT
- Mobiliteit & Transport
- START.Deltion (niveau 1)

Kijk voor een overzicht van de opleidingen op www.deltion.nl

Locatie/parkeren
De informatieavond vindt plaats op de campus, Mozartlaan 15, 8031 AA in Zwolle. Kom je met de auto of motor? Dan kun je deze parkeren in parkeergarage P1, gelegen aan campus deel Oost. Is P1 vol, dan kun je terecht in P2 of op P3. Kom je met de fiets of brommer, dan kun je die in de fietsenstalling van P1 neerzetten. Kijk voor meer informatie op www.deltion.nl/contact

Meer informatie
Kun je 11 september niet of twijfel je nog? Maak dan een afspraak. In een gesprek kunnen we je namelijk nog beter begeleiden in je keuze. Neem voor het maken van een afspraak of vragen contact op met ons Studenten SuccesCentrum (SSC): [email protected] of (038) 850 30 00.

Lees meer over de informatieavond