background

Voertuigentechniek, Transport & Logistiek

Zeevaart

Als we het hebben over de zeescheepvaart, dan hebben we het over de koopvaardij, oftewel het wereldwijde vervoer van lading en passagiers. Zeescheepvaart is vaak zeer omvangrijk. Een groot containerschip kan tegenwoordig wel tot 10.000 containers meenemen. Als deze containers inéén keer gelost worden, ontstaat er een file van ongeveer 100 kilometer. De hoogte van een passagiersschip kan tegenwoordig wel zo hoog zijn als een flatgebouw van 15 verdiepingen. Een dergelijk schip kan 2000 passagiers en 900 bemanningsleden meenemen. In totaal varen er meer dan 750 schepen onder de Nederlandse vlag. Deze vlag staat internationaal goed bekend. Nederlandse reders beschikken over een zeer moderne vloot en kwalitatief hoogwaardige schepen. De bemanning van deze schepen voldoet daarnaast aan strenge internationale opleidingseisen.

De cursussen
Marcom A
Marcom B

Twijfel je nog?

Kom dan langs, want in een gesprek kunnen we je nog beter begeleiden in je keuze. Dit kan tijdens onze open dagen of informatieavonden, dan zie je gelijk de Deltion campus. Ook kun je elke werkdag met je vragen terecht bij ons Studenten SuccesCentrum (SSC). Het SSC bevindt zich op de begane grond, direct bij de hoofdingang. Mailen of bellen kan natuurlijk ook, [email protected] of (038) 850 30 00.

cluster image

Klaas,Student

'Op de campus wordt met de simulator de praktijk nagebootst. Zo leer ik de praktijk heel goed kennen. Dat is echt iets voor mij; ik werk graag met mijn handen.'