background

START.Deltion

START.Deltion

Loading the player ...

Deltion biedt de Entree-opleiding aan via START.Deltion. Er wordt veel aandacht besteed aan vaardigheden als samenwerken, op tijd komen, opdrachten begrijpen en de beroepsvaardigheden. De opleidingen zijn voor jongeren vanaf 16 jaar, maar ook voor volwassenen. Het is een eenjarige opleiding. Heb je in het verleden geen diploma gehaald? Dan is START.Deltion de oplossing! Er zijn opleidingen te volgen in verschillende profielen. Klik op onderstaand opleidingsblad voor meer informatie.

Op de locatie van START.Deltion wordt ook de opleiding Niveau 2 breed aangeboden. Ben je van plan om een niveau 2 opleiding te gaan doen en twijfel je nog over welke mbo opleiding? Dan is Niveau 2 breed wellicht een optie. Met deze mbo-opleiding kun je je in 2 jaar leren voor meerdere dienstverlenende beroepen. Je stelt je definitieve keuze nog uit. Het voordeel is dat je kennis maakt met verschillende beroepen. Klik op onderstaand opleidingsblad voor meer informatie.

De cursussen
Alfabetisering voor Inburgeraars
Entree & Inburgering
Inburgering (NT2)

Twijfel je nog?

Kom dan langs, want in een gesprek kunnen we je nog beter begeleiden in je keuze. Dit kan tijdens onze open dagen of informatieavonden, dan zie je gelijk de Deltion campus. Ook kun je elke werkdag met je vragen terecht bij ons Studenten SuccesCentrum (SSC). Het SSC bevindt zich op de begane grond, direct bij de hoofdingang. Mailen of bellen kan natuurlijk ook, [email protected] of (038) 850 30 00.

cluster image

Peter,Student

'Ik heb het erg naar m’n zin bij Deltion. Je wordt goed begeleid en met al m’n vragen kan ik bij m’n docenten terecht. Dat is fijn.‘