background

Creatief

Media & Vormgeving

De media- en vormgevingssector is erg breed. Het zijn niet alleen ontwerp- en reclamebureaus, maar ook pr-afdelingen van grote bedrijven. Kies je voor een baan in deze sector, dan vorm je het creatieve brein achter veel producten en is geen dag hetzelfde. Van apps, websites, animaties, foto’s, video’s tot huisstijlen. Bij het ontwikkelen van deze producten maak je gebruik van de nieuwste technieken. Het is dan ook belangrijk dat je voortdurend op de hoogte bent van de trends. Vind jij het leuk dat jouw werk zichtbaar is voor het grote publiek? Kies dan voor een opleiding in de richting media & vormgeving!

Beroepen met opleidingen

Hieronder zie je het overzicht van de beroepen met de opleidingen die Deltion in deze richting aanbiedt. Als je op het beroep klikt, lees je meer over het beroep en over de opleidingen. Ook lees je meer over de inhoud van de opleiding, kosten en toelatingseisen. Deze informatie kan je zelf downloaden of uitprinten. Als je een algemeen beeld wilt krijgen van de verschillende opleidingen en beroepen binnen deze richting, vraag dan de afdelingsbrochure aan. Wil je meer weten over stages of de kansen op een baan na het afronden van een opleiding? Ga dan naar stagemarkt.nl of voor kansen op de arbeidsmarkt naar beroepeninbeeld.nl of kansopwerk.nl.

De cursussen
Creatief DTP - met Indesign
Photoshop en illustrator (basis) fotobewerking & computertekenen

Twijfel je nog?

Kom dan langs, want in een gesprek kunnen we je nog beter begeleiden in je keuze. Dit kan tijdens onze open dagen of informatieavonden, dan zie je gelijk de Deltion campus. Ook kun je elke werkdag met je vragen terecht bij ons Studenten SuccesCentrum (SSC). Het SSC bevindt zich op de begane grond, direct bij de hoofdingang. Mailen of bellen kan natuurlijk ook, [email protected] of (038) 850 30 00.

cluster image

Menno,Student

‘Tijdens mijn stage kwam ik bij een vormgevingsstudio terecht en dat vond ik heel interessant! Ik heb meegedaan aan een ontwerpwedstrijd van Monuta. Daarvoor heb ik een rouwzegel ontworpen waarmee ik landelijk bij de laatste drie ben geëindigd.’