background

Techniek & ICT

ICT

Informatie- en CommunicatieTechnologie (ICT) is heel dynamisch en breed. Computers, netwerken, internet, printers en beeldschermen zijn onmisbaar geworden in het dagelijkse leven bij particulieren, bedrijven en instellingen. De systemen die gebruikt worden zijn steeds complexer. Deze systemen moeten worden ontworpen, geïnstalleerd en onderhouden, zodat veel gebruikers er goed mee kunnen werken.

Deltion biedt klassikale en individuele ICT-opleidingen aan. Bij de klassikale opleiding krijg je les in groepsverband en volgens een vast rooster. De individuele (flex) variant biedt mogelijkheden tot het flexibel doorlopen van het onderwijsprogramma. Ben je ergens goed in dan kun je die delen sneller doorlopen of er meer tijd voor nemen als je er moeite mee hebt. Je bent dus niet gebonden aan het niveau en tempo van de klas en kunt zo eventueel de studie sneller doorlopen. Bij de individuele (flex) opleiding bepaal jij in overleg met een studieloopbaanbegeleider het tempo van de opleiding. Je schrijft je in op workshops en lessen en werkt samen in projecten.

Beroepen met opleidingen

Hieronder zie je het overzicht van de beroepen met de opleidingen die Deltion in deze richting aanbiedt. Als je op het beroep klikt, lees je meer over het beroep en over de opleidingen. Ook lees je meer over de inhoud van de opleiding, kosten en toelatingseisen. Deze informatie kan je zelf downloaden of uitprinten. Als je een algemeen beeld wilt krijgen van de verschillende opleidingen en beroepen binnen deze richting, vraag dan de afdelingsbrochure aan. Wil je meer weten over stages of de kansen op een baan na het afronden van een opleiding? Ga dan naar stagemarkt.nl of voor kansen op de arbeidsmarkt naar beroepeninbeeld.nl of kansopwerk.nl.

De cursussen
ICT individuele opleidingen

Twijfel je nog?

Kom dan langs, want in een gesprek kunnen we je nog beter begeleiden in je keuze. Dit kan tijdens onze open dagen of informatieavonden, dan zie je gelijk de Deltion campus. Ook kun je elke werkdag met je vragen terecht bij ons Studenten SuccesCentrum (SSC). Het SSC bevindt zich op de begane grond, direct bij de hoofdingang. Mailen of bellen kan natuurlijk ook, [email protected] of (038) 850 30 00.

cluster image
movie

Marjoke,Student

‘Bij het vak Netwerk leer ik hoe ik een servicenetwerk in moet richten voor bedrijven. Dat vind ik super interessant’