background

Economie & Commercie

Economisch Administratief

Loading the player ...

Ben jij nauwkeurig, dienstverlenend en representatief? Kun je goed met cijfers, computers en vertrouwelijke informatie omgaan? Dan is werken binnen de economisch administratieve sector iets voor jou! Afhankelijk van de studierichting en het niveau word je opgeleid tot bijvoorbeeld administratief, juridisch of financieel medewerker.  

Beroepen met opleidingen

Hieronder zie je het overzicht van de beroepen met de opleidingen die Deltion in deze richting aanbiedt. Als je op het beroep klikt, lees je meer over het beroep en over de opleidingen. Ook lees je meer over de inhoud van de opleiding, kosten en toelatingseisen. Deze informatie kan je zelf downloaden of uitprinten. Als je een algemeen beeld wilt krijgen van de verschillende opleidingen en beroepen binnen deze richting, vraag dan de afdelingsbrochure aan. Wil je meer weten over stages of de kansen op een baan na het afronden van een opleiding? Ga dan naar stagemarkt.nl of voor kansen op de arbeidsmarkt naar beroepeninbeeld.nl of kansopwerk.nl.

De cursussen
Basiskennis Boekhouden (BKB)
Basiskennis Calculatie (BKC)
Basiskennis Ondernemerschap
Basistraining "Aan de slag met Online Marketing"
EigenBaas Avondschool Regio Zwolle
Financial Assistant
Praktijkdiploma Loonadministratie PDL

Twijfel je nog?

Kom dan langs, want in een gesprek kunnen we je nog beter begeleiden in je keuze. Dit kan tijdens onze open dagen of informatieavonden, dan zie je gelijk de Deltion campus. Ook kun je elke werkdag met je vragen terecht bij ons Studenten SuccesCentrum (SSC). Het SSC bevindt zich op de begane grond, direct bij de hoofdingang. Mailen of bellen kan natuurlijk ook, [email protected] of (038) 850 30 00.

cluster image

Marjolein,Student

'De opleiding is heel breed. De eerste tijd van mijn stage heb ik meegelopen om het bedrijf en de producten ervan te leren kennen. Nu houd ik me bezig met administratieve en commerciële doelen.'