background

Zorg & Welzijn

Arbeidsmobiliteit

Om de juiste stapt te zetten in uw loopbaan is het soms van belang om inzichten te krijgen in talenten en loopbaanmogelijkheden.

Het Deltion College kan onderzoeken waar de talenten van uzelf of van een medewerker liggen. Bijvoorbeeld door het afnemen van interessetesten, capaciteitenonderzoeken of beroepskeuzeonderzoeken. Ook is het mogelijk om het niveau van taal- en rekenvaardigheden in kaart te brengen. De onderzoeken worden verzorgd door de loopbaanadviseurs en psychologen van het Studenten Succescentrum van het Deltion College.

Beroepen met opleidingen

Hieronder zie je het overzicht van de beroepen met de opleidingen die Deltion in deze richting aanbiedt. Als je op het beroep klikt, lees je meer over het beroep en over de opleidingen. Ook lees je meer over de inhoud van de opleiding, kosten en toelatingseisen. Deze informatie kan je zelf downloaden of uitprinten. Als je een algemeen beeld wilt krijgen van de verschillende opleidingen en beroepen binnen deze richting, vraag dan de afdelingsbrochure aan. Wil je meer weten over stages of de kansen op een baan na het afronden van een opleiding? Ga dan naar stagemarkt.nl of voor kansen op de arbeidsmarkt naar beroepeninbeeld.nl of kansopwerk.nl.

De cursussen
Capaciteitenonderzoek
Studie en Beroepskeuzetraject (SBT)

Twijfel je nog?

Kom dan langs, want in een gesprek kunnen we je nog beter begeleiden in je keuze. Dit kan tijdens onze open dagen of informatieavonden, dan zie je gelijk de Deltion campus. Ook kun je elke werkdag met je vragen terecht bij ons Studenten SuccesCentrum (SSC). Het SSC bevindt zich op de begane grond, direct bij de hoofdingang. Mailen of bellen kan natuurlijk ook, [email protected] of (038) 850 30 00.

cluster image