background

Arbeidsmobiliteit

Weer aan het werk, een nieuwe functie, promotie of bijblijven in het vakgebied. Er zijn veel redenen om te kiezen voor scholing. Om deze nieuwe stap te zetten is het soms van belang om inzichten te krijgen in talenten en loopbaanmogelijkheden.

Het Deltion College kan onderzoeken waar de talenten van uzelf of van een medewerker liggen. Bijvoorbeeld door het afnemen van interessetesten, capaciteitenonderzoeken of beroepskeuzeonderzoeken. Ook is het mogelijk om het niveau van taal- en rekenvaardigheden in kaart te brengen. Loopbaanadviseurs en psychologen van het Studenten Succescentrum van het Deltion College verzorgen deze onderzoeken.


Het Studenten Succescentrum (SSC) is het informatiecentrum van het Deltion College voor voorlichting en loopbaanadvies. Het SSC voert activiteiten uit voor diverse doelgroepen, waaronder particulieren en cliënten van externe opdrachtgevers. Het SSC werkt conform de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychogen (NIP) en het Register van Beroepskeuzeadviseurs (RBA).
­
Hieronder vindt u informatie over toetsen en onderzoeken voor individuen. Wilt u medewerkers toetsen of onderzoeken afnemen? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.

- Capaciteitenonderzoek
-- Studie en Beroepskeuzetraject (SBT)