background

Aanmelden mbo-opleiding

Weet je al welke mbo-opleiding je wilt gaan doen? Meld je dan aan.

Online aanmelden mbo-opleiding

Meld je via deze website online aan voor een beroepsopleiding. Op elke opleidingspagina zie je rechtsboven een oranje button 'Aanmelden’. Als je daarop klikt ga je naar een online aanmeldformulier.

Schriftelijk aanmelden mbo-opleiding

Download hier het aanmeldformulier en print het vervolgens uit. Vul je gegevens in en stuur het naar:

Deltion College
Antwoordnummer 2443
8000 VB Zwolle

Juiste opleiding aanmelden

Je mag je ook aanmelden als je nog niet zeker bent van de keuze voor een opleiding of de leerweg. Op het formulier kun je aangeven dat je nog niet weet welke opleiding je wilt gaat volgen. Je krijgt dan een uitnodiging voor een gesprek met een loopbaanadviseur van ons Studenten SuccesCentrum. Samen bepalen jullie dan welke opleiding jouw voorkeur heeft.

Je kunt een keuzegesprek zowel voor als na het aanmelden aanvragen. Wil je voor het invullen van een aanmeldingsformulier al een gesprek? Neem dan contact op met het Studenten SuccesCentrum. Zij zijn bereikbaar via ssc@deltion.nl of tel: (038) 850 30 00.

Ontvangstbevestiging aanmelding

Na het verwerken van je aanmeldingformulier door de onderwijsadministratie krijg je binnen tien werkdagen een uitnodiging voor een intakegesprek of nemen we contact met je op. We doen dit telefonisch, per mail of door een brief.

Meer vragen over aanmelden? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen.