background

Stages en leerwerkplekken

Zoekt u een stagiair of heeft u behoefte aan stagiairs? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Elke student die een opleiding volgt bij het Deltion College gaat op stage. Dat praktijkdeel, ook wel BPV genoemd, verschilt per opleiding. Het is een belangrijk onderdeel van de beroepsopleiding.

Regelingen praktijkovereenkomst (POK)

Algemene Voorwaarden POK: De voorwaarden van de POK gelden voor POKs die zijn ingegaan vanaf 1 januari 2017.

Algemene Voorwaarden POK: Voorwaarden bij de POKs die horen bij een opleiding die gestart is vanaf 1-8-2014 en waarbij de POK is ingegaan vóór 1-1-2017

Algemene Voorwaarden POK: Voorwaarden bij de POKs die horen bij een opleiding die gestart is vóór 1-8-2014 en waarbij de POK is ingegaan vóór 1-1-2017

  • We bieden de mogelijkheid om opleidingen te volgen via een beroepsbegeleidende leerweg, in de volksmond ook wel BBL-opleidingen genoemd. Dit houdt in dat studenten deeltijdopleidingen volgen, waarbij ze via het systeem ‘werkend leren’ hun vakdiploma’s kunnen halen. De student heeft een dienstverband bij uw bedrijf, waarbij hij of zij één dag per week naar school gaat.
  • Ik ben een erkend bedrijf en ik zoek een stagiair of heb een vraag over een bestaande stagiair/opdracht. Ga naar de desbetreffende richting in onderstaand kader. Hier vindt u het contactpersonenoverzicht van BPV-coordinatoren. Daarnaast staan er downloads van documenten die u nodig heeft tijdens de stage.