OVER HET ASP

Het Automatisering Service Punt (ASP) is het servicepunt van de dienst Informatisering & Automatisering, de ICT afdeling van het Deltion College.
Op een mooie centrale plek in de campus vind je ons aan het Sweelinckplein. Elke werkdag zijn wij geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Ook in de vakanties zijn wij bereikbaar. Als student of medewerker ben je zo het hele jaar rond verzekerd van hulp bij ICT gerelateerde vragen.

Het ASP is een leerbedrijf waar onder andere studenten van onze eigen ICT opleiding stage kunnen lopen. Maar het kan ook zo maar zijn dat je in het Engels wordt aangesproken; we hebben regelmatig stagiaires uit Duitsland, Finland, Letland, Spanje en nog meer landen over de vloer.

Samen proberen wij waar te maken waar Deltion zo trots op is: de student centraal. Dit doen we door de student te ont-zorgen op ICT gebied en zoveel mogelijk te faciliteren op digitaal gebied. We doen dit onder het motto: wij leveren diensten +1. Zelfs wanneer je als student thuis met je schoolwerk bezig bent en je hebt een probleem: neem contact met ons op voor hulp.

Voor dit laatste kunnen we ook op je pc of laptop meekijken wanneer je dit wilt. Speciaal hiervoor staat op de home-pagina een Teamviewer-link. Klik hierop en geef ons het ID en wachtwoord door. We kunnen je zo hulp op afstand aanbieden.

Maar natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor vragen over je D-card, printen vanaf huis naar Deltion, opslag van je bestanden op onze servers, je mail, je rooster, je wachtwoord, eigenlijk teveel om op te noemen.

ASP, wij schrijven Service nog met een hoofdletter.